Gå till huvudinnehållet Gå till sidfoten
Meny
Peter Cederhem kökschef på charlesemil

Peter Cederhem - kökschef på restaurang Charles Emils. Peter har sin bakgrund inom restaurangbranschen sedan slutet av 1980-talet. Peter har arbetat som restaurangkonsult, restauranglärare i Norrköping, praktiserat på flera Michelinrestauranger i Sverige och tävlat i Årets kock. Senast drev Peter Stenholmens restaurang i Linköping och driver parallellt med Charles Emil även cateringverksamheten Kockar Hemma.

Sara Cederhem restaurang Charles Emil

Sara Cederhem - kaféansvarig på Charles Emils. Sara har sin bakgrund som administratör och har även arbetat tidigare på nattklubbar i Norrköping. Sara ansvarar för Kaféverksamheten på Charles Emils och den administrativa delen i restaurangen. Det är Sara man vänder sig till när man har förfrågningar om event och bokningar.

Bild på restaurangchef Abdel Haddadi

Abdel Haddadi - Restaurangchef på Charles Emils. Abdel har arbetat inom restaurangbranschen i snart 20 år och har restauranger runtom i Europa på sitt CV. I Linköping har han jobbat på flera av restaurangerna i stan i snart tio år. Det är Abdel ni träffar när ni kliver in genom dörrarna och kommer bli väl omhändertagna som gäster.